Összekötő elemek

Kiegészítő, amely két ajtótokot egyesít

Az összekötő idom egy univerzális kiegészítő, amellyel kétszárnyú szerkezetet kapunk kettő darab egyszárnyú szerkezet egymáshoz építésével.

Alkalmazható az ECLISSE Unico egyszárnyú és az ECLISSE Luce Unico egyszárnyú modellekhez (mind a gipszkartonos, mind a vakolt verzióhoz). 600+600 mm átjárhatósági szélességi mérettől 1000+1000 mm átjárhatósági szélességi méretig.

Az összekötő idom használatával elkészített kétszárnyú szerkezet átjárhatósági mérete 50 mm-el nagyobb (lásd a szélességi méreteket a táblázatban) a standard, gyári ECLISSE Estensione és ECLISSE Luce Estensione kétszárnyú szerkezetek méretéhez képest. Ezért van szükség a kompenzáló idomokra.


A hasznos profilok minden akadályt elhárítanak

Amikor a tolóajtó szerkezet kétszárnyú lesz a beépítéskor úgy, hogy két darab egyszárnyú szerkezetetet építünk össze, az átjárhatósági méret 50 mm-el nő.
Emiatt az ajtólapok teljesen becsukott állapotban nem tudják zárni a teljes átjárhatósági szélességet, és egyúttal üres teret hagynak a tokborítás és az ajtólap hátsó éle között.

A tolóajtó szerkezet függőleges profiljai és a tokborítás közé szerelt kompenzáló idomok kitöltik a hézagot, csökkentve az "L" átjáró méretet a standard méretre.

Kategória termékei