Üveg-alumínium tolóajtók

Az üveg a valódi főszereplő, ideális arra, hogy a szomszédos szobák "lélegezni" tudjanak és világosságot, fényt kapjanak. Az üveg tipikusan olyan anyag, ami díszít, dekorál anélkül, hogy zavart okozna, és bármikor harmonikus eredménnyel illeszkedik bármiféle környezetbe. Könnyű és elegáns! Az üvegajtó megfelelő megoldás lehet az ingatlan különböző helyiségeiben, és ha egy tolóajtó szerkezethez alkalmazzuk, helymegtakarítást is lehetővé tesz!
Gyakran előfordul, hogy tereket kell felosztani különböző helyiségekben, de a hagyományos nyíló faajtók túl drasztikus megoldást jelentenek. Az üveg tolóajtó alkalmazása kettő előnnyel járhat. Egyrészt, lehetőve teszi a természetes fény beszűrődését, másrészt szinte azt az illúziót adja, hogy a szabadban, egy nyílt térben vagyunk. Gyönyörű és praktikus, a tolóajtó szerkezetek tökéletesek a tágas helyiségekhez (mint például nappali) és a keskeny, szűk helyiségekhez is (mint például mosdó vagy tároló).

Az üveg az igazi főszereplő, az ideális anyag, amely lélegzetet és fényt ad a helyiségeknek.
Anyag, amely zsúfoltság érzete nélkül rendezi be a teret, és harmonikusan illeszkedik bármilyen környezetbe. Tekintse meg az alábbiakban az ECLISSE üvegajtók teljes választékát.

Típusok:

A üvegajtó alumínium kerete 5 féle színben érhető el (champage, bronze, tabacco, fehér RAL 9010, alumínium) illetve 8-9 féle üvegbevonattal kombinálható. Lásd a képgalériát és a letölthető színmintákat.


Letölthető dokumentumok
Syntesis Battente Glass üvegajtólap egy üveglappal tolóajtó szerkezetekhez letöltés indítása

 

További kategóriák